+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel Lafonte Отзывы

рейтинг отеля

93%
идеальный

by 353 reviews

  • Персонал

    95%
  • Чистота

    95%
  • Оборудование

    92%
  • Комфорт

    91%
  • Соотношение цена / качество

    90%
Show reviews written by:
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

František Keclik

Пожилые пары, 6.6.2018

Jihočeský kraj

  • Overall rating
96 %
  • Tomuto hotelu se nedá nic vytkout. Jen tak dál.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Vojtěch David

одинокий путешественник, 5.6.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Vše vyšlo super

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiřina Deutschová

Группы друзей, 4.6.2018

Karlovarský kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

KAREL VAVŘÍN

одинокий путешественник, 28.5.2018

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Příjemný personál ,vše na super urovni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Roman Záležák

Пожилые пары, 24.5.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 7.5.2018

Ústecký kraj

  • Overall rating
100 %
  • Velmi pěkný hotel, výborné jídlo a příjemný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Holečková

одинокий путешественник, 7.5.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Velmi vstricny a pozorny personal. Vynikajici jidlo. Dobra vybavenost hotelu. Klidne prostredi. Krasny hotelovy bazen. Velmi dobre lazenske sluzby a perfektni masaze a jine procedury.

  • Nemam vyhrady. Jen malickost: pri snidani byly k nabidce, mimo jine vynikajici jidlo, na muj vkus tvrdsi zemle /housky/.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Barbora Komendová

одинокий путешественник, 1.5.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Naděžda

одинокий путешественник, 28.4.2018

Vsetín Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Milý a příjemný personál, klid, čisto. Neměli jsme absolutně žádné výhrady ani problémy.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 25.4.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Skvělé jídlo, vstřícný a ochotný personál. Byli jsme moc spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan Čechura

Пожилые пары, 16.4.2018

Plzeňský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Vše bylo v pohodě, ochotný personál, max čistota, luxusní masáž a a welnes centrum a výborné jídlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Čechová

одинокий путешественник, 16.4.2018

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 15.4.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Vše bylo perfektní

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Žáková

одинокий путешественник, 12.4.2018

Čeština

  • Overall rating
70 %
  • Pokoj byl velmi příjemný, tichý, čistý a z 6.patra pěkný výhled na Krušné Hory.

  • Umístění hotelu v Rybářích je trochu nešťastné , okolí zvláště pak Sokolovská ulice je nevábná a nečistá. To je ale asi problém Magistrátu K.V.

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

Группы друзей, 6.4.2018

Čeština

  • Overall rating
68 %
  • Pobyt v hotelu Lafonte byl příjemný. Personál byl milí. V okolí se dá dělat výlety pěšky či MHD.

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Petr

Пожилые пары, 31.3.2018

Ústecký kraj

  • Overall rating
100 %
  • Přístup personálu hotelu byl vynikající, ve všem nám vyšli vstříc. Zařídíli další procedury. Kuchyně byla výtečná, moc jsme si pochutnali. Snídaně asi standardní, ale obědy, večeře, no prostě jedna báseň. Balneo menší, ale plně postačující pro všechny hosty hotelu. Vyzkoušeli jsme i privátní saunu s vířivkou. Bazén ihned potom. Z balnea na pokoj pro odpočinek je to pár metrů k výtahu a pak rovnou na pokoj.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 26.3.2018

Čeština

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Iva Zemanova

Группы друзей, 26.3.2018

Čeština

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Tomislav Němčanský

одинокий путешественник, 23.3.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Velmi pěkný, moderní hotel ve čtvrti Rybáře s přívětivým personálem v recepci, jídelně i wellness centru. Do centra cca 20 min. pěšky nebo za rohem 200m od hotelu zastávka MHD. Do centra jen 2 zastávky autobusu. Výborná kuchyně (snídaně bohatý švédský stůl, večeře servírovaná s výběrem ze 3 jídel). S procedurami ve wellness centru plná spokojenost.

  • ---

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Hana Hrušková

одинокий путешественник, 20.3.2018

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • čistý hotel, výborná kuchyně milý personál

  • usazování hostů z různých pokojů k jednomu stolu centrum je poměrně daleko, i když je k dispozici autobusová doprava umístění hotelu uprostřed bytové zástavby je nestandardní, nicméně okolí a samotný hotel je velmi klidný

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8